Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Web-Design-Brasov-6Din 2009, am fost alaturi de zeci de constructori, oferindu-le produse si servicii profesionale de balastiera, statie de betoane si transport al materialelor rezultate, in cele mai bune conditii.

Balastiera noastra, situata pe malul derivatiei Vulcanita, la cc. 2km de drumul national Brasov-Codlea si la jumatatea drumului dintre Vulcan si Codlea, este dotata cu utilaje moderne, de ultima generatie, aduse din import. Realizam materiale si agregate de balastiera care vor satisface chiar si cele mai exigenet cerinte, la costuri agreabile si la un raport bun calitate-pret.

Produsele de balastiera sunt folosite pentru a fabrica betoane, prefabricate, stalpi de beton, grinzi, dale, placi de beton si multe altele.

Detinem certificari al managementului calitatii (TUV) si certificari ale agregatelor pentru productia de betoane (SRAC).

Statia noastra de betoane, situata in Codlea, judetul Brasov, este o completare adusa portofoliului nostru, pentru a valorifica materialele de balastiera prin fabricarea betonului. Statia detine o autobetoniera proprie si este dotata cu echipaje moderne DRY BETON, produse in Italia.

Betonul produs de noi este destinat lucrarilor de constructii civile si industriale.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre si cum putem colabora, contacteaza-ne!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.